Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

Αύξηση χωρητικότητας των αμαξοστοιχιών ενόψει 78ης ΔΕΘ ανακοίνωσε η ΤΡΑΙΝΟΣΕ



Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ενόψει της 78ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης που θα πραγματοποιηθεί φέτος από τις 7 έως τις 15 Σεπτεμβρίου, προχωράει σε αύξηση  της χωρητικότητας των αμαξοστοιχιών της, από την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013 και για όλη τη διάρκεια λειτουργίας της έκθεσης.

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ πραγματοποιώντας 7 δρομολόγια την ημέρα από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη και αντίστροφα, υπενθυμίζει στους επισκέπτες ότι μπορούν να μεταβούν σιδηροδρομικώς στη Θεσσαλονίκη και να επιστρέψουν με άνεση, ασφάλεια και με οικονομικό αντίτιμο εισιτήριου.
Οι επιβάτες που θα ταξιδεύσουν για επαγγελματικούς λογούς έχουν τη δυνατότητα να κλείσουν ένα κουπέ για τους ίδιους και τους συνεργάτες τους και να εκμεταλλευτούν το χρόνο ταξιδίου για τις τελευταίες τους συνεννοήσεις. Επίσης μπορούν να επιλέξουν ένα από τα δρομολόγια με βελτιωμένο σήμα κινητής τηλεφωνίας και δυνατότητα πρόσβασης στο ιντερνέτ μέσα από τα κινητά τους τηλέφωνα.
Επιπλέον οι επιβάτες μπορούν να επιλέξουν την υπηρεσία ΤΡΑΙΝΟΤΑΞΙ , τη νέα υπηρεσία στην οποία το ΤΑΞΙ περιμένει σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο σταθμό Θεσσαλονίκης και  μεταφέρει στον τελικό προορισμό τους επισκέπτες, χωρίς άγχος, αναμονές και κυρίως χωρίς πρόσθετες χρεώσεις «ραντεβού», «σταθμού», «σημαίας», σε προκαθορισμένη τιμή ανά περιοχή, σημαντικά χαμηλότερη από τη χρέωση του ταξίμετρου. Επιλέξτε την υπηρεσία ΤΡΑΙΝΟΤΑΞΙ όταν κλείνετε το εισιτήριό σας και εφοδιασμένοι με την απόδειξή σας φτάστε στον τελικό σας προορισμό με ένα κλικ.