Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

Μηχανοδηγοί του ΟΣΕ: «Αυτή είναι η διαδρομή θανάτου» Δείτε το βίντεο

Ορθά αποκαλούν οι μηχανοδηγοί του ΟΣΕ "διαδρομή θανάτου" το σιδηροδρομικό τμήμα μεταξύ Μενεμένης και Κορδελιού το οποίο κατά την διέλευση τους έχουν να αντιμετωπίσουν πολλαπλές αυτοσχέδιες διαβάσεις  στο τμήμα αυτό.
Με αφορμή το συμβάν που έλαβε χώρα τις νυχτερινές ώρες όταν νεαρός άνδρας επιχείρησε να διέλθει από αυτοσχέδια διάβαση και κτυπήθηκε σοβαρά από διερχόμενο μηχάνημα έργων του ΟΣΕ, έχουμε επισημάνει πολλές φορές σε ρεπορτάζ μας την επικινδυνότητα της διέλευσης πολιτών από μη οριζόμενες διαβάσεις πεζών.
«Εμείς οι κάτοικοι εδώ προσέχουμε αλλά υπάρχουν ορισμένοι που είναι κάτω από την επήρεια ουσιών η αλκοόλ και δεν προσέχουν όταν περνάνε» μας επισήμανε κάτοικος της περιοχής. Για τους μηχανοδηγούς  είναι μια δύσκολη διαδρομή εξαιτίας πολλών αδέσποτων διαβάσεων.  "Η λαχταρά μας είναι μεγάλη όταν διερχόμαστε από αυτή την περιοχή. Αν πάσα στιγμή μπορεί να βρεθεί από το πουθενά ένας άνθρωπος μπροστά μας και ιδίως  τώρα που οι θάμνοι καλύπτουν  την ορατότητα μας"  επισήμαναν μηχανοδηγοί του ΟΣΕ. Δείτε το βίντεο και φωτογραφικά στιγμιότυπα από την διέλευση πολιτών από τις αυτοσχέδιες διαβάσεις.