Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

Παράτολμοι σέρφερ..τρένων στην Νότια Αφρική. Δείτε το βίντεο

Στο Γιοχάνεσμπουργκ, της Νότιας Αφρικής, παράτολμοι νεαροί επιδίδονται στο αγαπημένο τους άθλημα… πηδώντας πάνω στα τρένα που τρέχουν με μεγάλες ταχύτητες, κάνοντας ποικίλα ακροβατικά, χορεύοντας και αντιμετωπίζοντας τους δυνατούς ανέμους και την ταχύτητα!
Οι γνωστοί- άγνωστοι σέρφερ των τρένων της Νότιας Αφρικής ζουν σε φτωχογειτονιές της πόλης και τολμούν να βάλουν σε κίνδυνο τη ζωή τους για λίγη αδρεναλίνη παραπάνω.
Η φιλοσοφία είναι απλή: Οι νεαροί μπαίνουν στο τρένο και μόλις αυτό ξεκινήσει ανοίγουν το παράθυρο. Ένας ένας βγαίνει με κατεύθυνση προς τα επάνω και στη συνέχεια τρέχει, χορεύει και ευχαριστιέται με τον τρόπο του τη μάχη που δίνει τόσο με τον άνεμο όσο και με την ταχύτητα. Οι πιο τολμηροί κρέμονται στα πλάγια της αμαξοστοιχίας, προσπαθώντας να αποφύγουν τα εμπόδια που περνούν ξυστά από δίπλα τους, μέχρι να φτάσουν στον επόμενο σταθμό σώοι και αβλαβείς, έχοντας αποφύγει και την πτώση αλλά και την πιθανή ηλεκτροπληξία. Πολλοί έχουν χάσει τη ζωή τους σε αυτό το επικίνδυνο… σπορ, παρόλα αυτά κανείς δεν λέει όχι στο train surfing!

Δείτε το βίντεο


Tromaktiko