Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Η Διεθνής Ένωση Σιδηροδρόμων –UIC-γιορτάζει τα 90 χρόνια από την ίδρυση του


Στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων για την 90η επέτειο από την ίδρυσή της, η Διεθνής Ένωση Σιδηροδρόμων παρουσίασε τα πρώτα βραβεία της Έρευνας Καινοτομίας & Σιδηροδρόμων σε  ειδική τελετή στο Παρίσι στις 11 Δεκεμβρίου.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης στο Automobile Club de France, μετά από μια υψηλού επιπέδου συζήτηση στρογγυλής τραπέζης,   κοιτάζοντας το μελλοντικό ρόλο των σιδηροδρόμων σε έναν μεταβαλλόμενο κόσμο,  απονεμήθηκαν Βραβεία από την UIC Γενικός Διευθυντής Jean-Pierre Loubinoux και τον Πρόεδρο της Διεθνούς Έρευνας Σιδηροδρόμων Διοικητικό Συμβούλιο, Μπόρις Lapidus, ο οποίος είναι Γενικός Διευθυντής του All-Ρωσίας σιδηροδρομικό Research Institute (VNIIZhT).
Βραβεία απονεμήθηκαν σε έξι κατηγορίες, που επιλέγονται από μια λίστα των 20 φιναλίστ.
Ασφάλεια & Προστασία: Kimiaki Sasaki από σιδηροδρομικό Τεχνική της Ιαπωνίας Ινστιτούτο Ερευνών για την εργασία για την ανάπτυξη της ημι-ενεργό αναστολές για τη βελτίωση της άνεσης.
Βιώσιμη Ανάπτυξη: Ανά Leander από Transrail, τη Σουηδία, για την CATO οδηγού-συστήματος παροχής συμβουλών, η οποία προσφέρει τη δυνατότητα για σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας.
Υπηρεσίες Επιβατών: Jukka Närakkä του Soudim Oy της Φινλανδίας, για την ανάπτυξη της modular ηχοπετασμάτων.
Rail System: Masayuki Ματσουμότο του JR East για την ATACS τεχνολογίας τρένα που κινούνται-μπλοκ ελέγχου που θεσπίστηκε για την Senseki γραμμή.
Freight: Semih Kalay, από Μεταφορές Technology Center της ΕΕΔ Inc για το FAST πίστα δοκιμών στο Pueblo.
Μείωση κόστους: Καθηγητής Lev Muginschtein του VNIIZhT για την Elbras λογισμικό προσομοίωσης απόδοσης που χρησιμοποιείται για τη βελτιστοποίηση της λειτουργίας των αμαξοστοιχιών στο RZD.