Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Ευχαριστήρια Επιστολή


Αξιότιμε κ. Γιαννακίδη.
Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να σας εκφράσω τις εγκάρδιες ευχαριστίες μου, διότι το post του blog σας "Σιδηροδρομικά Νέα" με θέμα "Εταιρεία αναζητά στελέχη μηχανικών σιδηροδρόμου για απασχόληση στην Γερμανία", στάθηκε η αφορμή να προσληφθώ σε Γερμανική εταιρεία, η οποία δραστηριοποιείται πάνω ακριβώς σε αυτό που επιθυμούσα να κάνω από τα πρώτα έτη της φοίτησής μου στο Πολυτεχνείο, λήγωντας έτσι μια μακρά περίοδο αβεβαιότητας και έντονης ανησυχίας μου σχετικά με το "τί μέλλει γενέσθαι" μετά την απόκτηση του διπλώματος του Πολιτικού Μηχανικού.


Η συνέντευξη προγραμματίστηκε για τις 11 του μηνός και παρά το ότι ήταν ενδελεχής, έγινε περισσότερο σε φιλικό παρά σε αυστηρώς επαγγελματικό κλίμα, με την ταυτόχρονη παρουσία μίας μεταφράστριας.  Η όλη διαδικασία ήταν γενικότερα εξαιρετική.

Η Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου 2012 έμελλε να γίνει μία από τις σημαντικότερες ημέρες της ζωής μου.  Σε αυτό συμβάλλατε τα μέγιστα και για αυτό σας ευχαριστώ θερμά.
Εμμανουήλ Μ. Μυλωνάκης,
Πολιτικός Μηχανικός


«Σ.Ν»: Είμαστε ιδιαίτερα  συγκινημένοι για το ευχάριστο γεγονός που μας κοινοποίησε ο κ. Μ. Μυλωνάκη. Την ίδια χαρά του αγαπητού μας φίλου Μανώλη, επιθυμούμε να αισθανθούν και  άλλοι συνάνθρωποι μας.  Καλή σταδιοδρομία και καλή επιτυχία στο έργο σου αγαπητέ Μανώλη.