Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

Συνελήφθη ο «ματάκιας» του Προαστιακού


Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε ένας 40χρονος, ο οποίος το τελευταίο χρονικό διάστημα τραβούσε παρανόμως φωτογραφίες ανυποψίαστων γυναικών με το κινητό του τηλέφωνο, στον προαστιακό σταθμό του Κορωπίου και στους γύρους σταθμούς, όπως Κάντζα και Παλλήνη.

Τις τελευταίες εβδομάδες έγιναν δεκάδες καταγγελίες από γυναίκες και κοπέλες, ότι άγνωστος τις φωτογράφιζε χωρίς τη συγκατάθεσή τους φυσικά, στους σταθμούς του προαστιακού, αλλά και μέσα στο τρένο, κατά τη διαδρομή.
Οι καταγγελίες έγιναν στο Αστυνομικό Τμήμα Παιανίας, καθώς ο δράστης δρούσε κυρίως στον σταθμό του προαστιακού του Κορωπίου.
Τη Δευτέρα, άνδρες της Ασφάλειας της Παιανίας περίμεναν τον δράστη στον σταθμό του Κορωπίου και τον συνέλαβαν. Του κατασχέθηκε το κινητό τηλέφωνο αμέσως, στο οποίος εντοπίστηκαν δεκάδες φωτογραφίες από ανυποψίαστες καλλίγραμμες και εμφανίσιμες γυναίκες που τις είχε τραβήξει!
Ο κατηγορούμενος στην κατάθεσή του παραδέχτηκε τις παράνομες πράξεις του και τις απέδωσε σε ελάττωμα και αδυναμία του χαρακτήρα του, λέγοντας ότι δεν ήθελε να κάνει κάτι κακό, απλά του άρεσε να φωτογραφίζει ωραίες γυναίκες...

Με πληροφορίες από «Ζω Παλλήνη»
Επιμέλεια: Φίλιππος Καραμέτος