Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

Το Πολιτιστικό Μορφωτικό Κέντρο Σιδηροδρομικών Νομού Αττικής συμμετέχει στην προσπάθεια του δήμου Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη προϊόντα χωρίς μεσάζοντες

Στην άμεση διάθεση προϊόντων χωρίς μεσάζοντες προχωρά ο Δήμος Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη. Πιο συγκεκριμένα στις 8 και 9 Δεκεμβρίου  σε συνεργασία με το Πολιτιστικό Μορφωτικό Κέντρο Σιδηροδρομικών Νομού Αττικής θα διατεθούν προϊόντα στο ΚΕΚ ΟΣΕ Ρέντη (Κωνσταντινουπόλεως και Αγ. Άννης)  και στις 14 ,15 και 16 Δεκεμβρίου τα προϊόντα θα διατεθούν στον Πολιτιστικό Πολυχώρο β «Μάνος Λοϊζος» (Θηβών 245). 

Η πώληση θα γίνεται από τις 9 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι και αφορά όσπρια, ρύζι, ελαιόλαδο, χυλοπίτες, αλεύρι, τραχανά και μέλι. 

Ο Δήμαρχος Νίκαιας - Αγ. Ι. Ρέντη  Γιώργος Ιωακειμίδης επισημαίνει :
 «Πέρσι ήταν η πρώτη φορά που ο Δήμος μας είχε ενταχθεί στο Κίνημα πώλησης προϊόντων χωρίς μεσάζοντες με την πώληση ελαιόλαδου και αλευριού. Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν μεγάλη γι’ αυτό φέτος προχωρήσαμε στη διοργάνωση μιας ανοιχτής αγοράς περισσότερων προϊόντων στην Νίκαια και στο Ρέντη. 
Ήρθαμε σε επαφή με παραγωγούς που έχουν να διαθέσουν πιστοποιημένα, τυποποιημένα προϊόντα, σε καλές τιμές για τους καταναλωτές. Παρά τις δυσμενείς συνθήκες  μέσα στις οποίες προσπαθεί να επιβιώσει η Τοπική Αυτοδιοίκηση , εμείς  θα συνεχίζουμε να στηρίζουμε δράσεις που στόχο έχουν να δώσουν ανάσες οικονομικές στα νοικοκυριά που δοκιμάζονται καθημερινά με τον χειρότερο τρόπο».