Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Παγωμένη έκπληξη για επιβάτες που… δεν κρατιούνται

Τι αντίκρισε ένας άντρας σε τρένο στην Πολωνία

Όταν αποφασίζεις να ταξιδέψεις στην Πολωνία αυτή την εποχή του χρόνου, το μόνο σίγουρο είναι ότι περιμένεις να συναντήσεις χιόνια. Όχι όμως και… στην τουαλέτα του τρένου με το οποίο ταξιδεύεις από το Szczezin στη Βαρσοβία.
Την παρακάτω… παγωμένη εικόνα αντίκρισε ένας επιβάτης αμαξοστοιχίας που εκτελούσε το συγκεκριμένο δρομολόγιο, όταν χρειάστηκε να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα!

Το μπάνιο ήταν καλυμμένο με σχεδόν 7 εκατοστά χιόνι. Ο 68χρονος Artur Kaminski δήλωσε: «Στο βαγόνι έκανε πάρα πολύ κρύο. Η θερμοκρασία ήταν τρεις βαθμοί κάτω από το μηδέν και μαζί με τους υπόλοιπους επιβάτες αγκαλιαζόμασταν για να κρατηθούμε ζεστοί».
«Ρώτησα κάποιον υπεύθυνο αν μπορούσαν να ανάψουν τη θέρμανση και μου απάντησε ότι το τρένο ήταν πολύ παλιό» είπε μια άλλη επιβάτης, η Agnieszka Mucha.
Όπως αναφέρει η The Sun εκπρόσωπος της εταιρείας ανέφερε ότι: «Υπάρχουν πολλά τρένα και βαγόνια, διαφορετικών ηλικιών. Είναι όμως όλα ασφαλή. Αν οι επιβάτες εντοπίσουν κάπου μέσα στα βαγόνια χιόνι, μας το λένε και το απομακρύνουμε».


newsdeast.gr