Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

“ΔΙΑΥΓΕΙΑ” ΟΙ ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΤΟΥ ΟΣΕ !

Αναρτήθηκε από την olympiada

Ακόμα και για την διερεύνηση της δυνατότητας για είσπραξη των μισθωμάτων από ιδιώτες , εργολαβία αποφάσισε να δώσει η ΓΑΙΑΟΣΕ. Όπως βλέπετε και δίπλα (από την Διαύγεια) θα πληρωθούν 4 χιλιάρικα για να διερευνηθεί αν μπορεί ιδιωτική εταιρεία να εισπράτει τα μισθώματα της ακίνητης περιουσίας που διαχειρίζεται η ΓΑΙΑ ΟΣΕ.

Φυσικά αποκορύφωμα αποτελούν η οικονομική ενίσχυση του Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών Πόρου <<η Ποριώτισα >> με 2700 Ε εδώ η απόφαση , αλλά κ η οικονομική ενίσχυση της Repower Greece εδώ η απόφασημε

7 χιλιάρικα για την διεθνή εκστρατεία που πραγματοποιεί για την ….αποκατάσταση της εικόνας της χώρας.(ελπίζουμε η κ.Μέρκελ να έχει παρακολουθήσει την καμπάνια ).

Παράλληλα 26 χιλιάρικα θα πληρωθούν σε άλλη εργολαβία για την διαχείριση για 12 μήνες των λογιστικών βιβλίων …
Την ίδια ώρα λοιπόν που εργολαβίες μοιράζονται όπως μπορεί κάποιος να δει στην Διαύγεια απο όλες τις ΔΕΚΟ , η εγχώρια και εξωτερική Τρόικα πιέζουν για απολύσεις υπεράριθμου προσωπικού στο Δημόσιο….
Αλήθεια διαβάζει κανείς από τους μεγαλοσυνδικαλιστές του χώρου μας την Διαύγεια ;

Το επόμενο διάστημα θα βγάλουμε και άλλα πολλά ενδιαφέροντα που αποδεικνύουν ότι το πρόβλημα δεν είναι το υπεράριθμο προσωπικό αλλά η ανικανότητα ενός πολιτικού συστήματος να πράξει τα αυτονόητα.

Αναρτηθηκε: netakias.wordpress.com
  tvkosmos.gr/olympia.gr