Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

Εστία μόλυνσης ο εγκαταλειμμένος σταθμός του ΟΣΕ στο Ναύπλιο


Δεν είναι εικόνα αυτή που αντικρίζουν οι επισκέπτες του Ναυπλίου και μάλιστα στην είσοδο της πόλης, από την παραλιακή οδό. 
Τα βαγόνια του πρώην σιδηροδρομικού σταθμού του ΟΣΕ βρίσκονται σε άθλια κατάσταση.Οι βάνδαλοι δεν έχουν αφήσει τίποτα όρθιο, από σπασμένα τζάμια μέχρι ακαθαρσίες, συνθέτουν ένα σκηνικό που δεν τιμά την ιστορική πόλη του Ναυπλίου.

Εστία μόλυνσης μπορεί να χαρακτηριστεί το συγκεκριμένο σημείο στο λιμάνι αφού ο χώρος έχει μετατρέπει σε ανοιχτό αποχωρητήριο και όποιος περνά από εκεί θα πρέπει να κρατάει την αναπνοή του. Κάτι θα πρέπει να γίνει με τον συγκεκριμένο χώρο γιατί από ότι πληροφορούμαστε το βράδυ συχνάζουν ναρκομανείς που επιδίδονται και σε σεξουαλικές πράξεις.

Είναι ντροπή για την πόλη και φανταστείτε πως τις ημέρες που το Ναύπλιο βουλιάζει από κόσμο οι περισσότεροι επισκέπτες περνούν από το σημείο αφού παρκάρουν στο λιμάνι. Άμεσα θα πρέπει ο δήμος σε συνεννόηση με τον ΟΣΕ να αποκαταστήσουν τα τζάμια με πλαστικά, να καθαριστεί και να βαφτεί ο χώρος, που από την φύση του προσελκύει μικρά παιδιά για να δουν από κοντά τα βαγόνια του τρένου.

Argoliki.gr