Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΔΑΚΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΛΙΓΜΩΝ

Παρακολουθώντας τη χθεσινή του ομιλία στο Ε.Β.Ε.Α. τον κ.Σαμαρά, πιστεύουμε ότι δεν αφουγκράστηκε το μήνυμα των εκλογών της 6ης Μαΐου. Στοχοποίησε τους Ελληνικούς Σιδηροδρόμους και κατ΄επέκταση τους Σιδηροδρομικούς, μιλώντας πέραν του στόχου του μνημονίου.

Διαπιστώνουμε με λύπη μας ότι κάποιοι «συνεργάτες» μάλλον παραπληροφορούν παρά πληροφορούν σωστά τον Πρόεδρο της ΝΔ όσον αφορά θέματα του ΟΣΕ και της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.
Εμείς επανειλημμένως έχουμε δηλώσει ότι είμαστε ανοιχτοί και τους προκαλούμε για ανοιχτό διάλογο με αποδείξεις ….
Άραγε ποια συμφέροντα εξυπηρετούν κάποιοι; Μήπως την ευκολότερη πώληση του Ομίλου σε Γερμανούς , Γάλλους, Κινέζους;;;;
Γιατί σίγουρο είναι ότι δεν εξυπηρετούν τα συμφέροντα όχι μόνο των εργαζομένων του Ομίλου αλλά και όλων των επιβατών που επιλέγουν το τρένο ως το οικονομικότερο, οικολογικότερο και ασφαλέστερο μέσο μεταφοράς.
Πιστεύουμε πως απαραίτητη προϋπόθεση για την ανάπτυξη και την ενίσχυση της απασχόλησης είναι η ανατροπή των μνημονίων και η αναδιαπραγμάτευση του χρέους και όχι αόριστες εξαγγελίες. Προκειμένου να υπάρξει ανάπτυξη θα πρέπει να σταματήσει το πάγωμα μισθών και η πώληση επιχειρήσεων οι οποίες προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο.
                   
Η ΔΑΚΕ Π.Σ.Π.ΕΛΙΓΜΩΝ θα συνεχίσει να προασπίζει το δημόσιο Σιδηρόδρομο προς όφελος των Ελλήνων πολιτών και των Ελλήνων Σιδηροδρομικών…..
ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΥΠΟΥ
 ΔΑΚΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΛΙΓΜΩΝ