Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

Λεηλασίες σε νοσοκομείο, ΟΣΕ και δημοτικό αμαξοστάσιο

Οι «κυνηγοί» χαλκού χτυπούν τα πάντα

Μια αποθήκη υλικών του ΟΣΕ σε αγροτική περιοχή της Λάρισας ρήμαξαν δυο «κυνηγοί» μετάλλων, που άρπαξαν 12 σιδηροδρομικές ράγες συνολικού μήκους 60 μέτρων και τις φόρτωσαν σε ένα γερανοφόρο φορτηγό! Όμως, ο 28χρονος Έλληνας ιδιοκτήτης του φορτηγού και ο 38χρονος αλλοδαπός συνεργός του έπεσαν σε περιπολία αστυνομικών που τους συνέλαβαν και επέστρεψαν τα κλοπιμαία στον ΟΣΕ. Οι δράστες οδηγήθηκαν οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ το γερανοφόρο κατασχέθηκε.
Πριν καλά- καλά προλάβει να αρχίσει την έρευνα για τις αλλεπάλληλες κλοπές αλεξικέραυνων από σχολεία και την πρώην αμερικανική βάση, η Ασφάλεια στην Κεφαλονιά βρέθηκε αντιμέτωπη με άλλη μια λεηλασία σε δημόσιες εγκαταστάσεις! Αυτή τη φορά, οι «κυνηγοί» χαλκού χτύπησαν τη νέα πτέρυγα του νοσοκομείου στο Αργοστόλι!

Οι δράστες κατάφεραν να εισβάλλουν χωρίς να γίνουν αντιληπτοί στο νεόδμητο κτίριο του νοσοκομείου και να μην αφήσουν τίποτα όρθιο! Μεταξύ αυτών που έκλεψαν, είναι και μια κουλούρα ειδικού καλωδίου αξίας 15.000 ευρώ που το βάρος της ξεπερνά τον ένα τόνο! Παρά τον όγκο των κλοπιμαίων, όμως, κατάφεραν να διαφύγουν χωρίς να τους πάρει είδηση κανείς!


Άδειασαν μια αποθήκη στο αμαξοστάσιο του δήμου Πέλλας δυο νεαροί Έλληνες «κυνηγοί» μετάλλων ηλικίας 19 και 22 χρόνων, οι οποίοι συνελήφθησαν ενώ φόρτωναν σιδερένια αντικείμενα αξίας 200 ευρώ σε ένα τρέιλερ που έσυραν με αυτοκίνητο. Τα κλοπιμαία αποδόθηκαν σε εκπρόσωπο του δήμου και οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα.

"Πρώτο Θέμα"