Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Τα κακώς κείμενα του σιδηροδρόμου επισημαίνει εργαζόμενος σιδηροδρομικός στα «Σ.Ν».

Κυρίες και Κύριοι θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι αυτά που συμβαίνουν στον όμιλο ΟΣΕ , τους τελευταίους μήνες, δεν θα μπορούσε να τα φανταστεί ούτε ο καλύτερος σεναριογράφος ταινιών επιστημονικής φαντασίας!Από που να αρχίσει κανείς να καταγράφει το "μπάχαλο" που επικρατεί και που να τελειώσει;.
Από το γεγονός ότι, μετά την εφαρμογή των νέων δρομολογίων και το "σφράγισμα" σταθμών, ο ΟΣΕ φαντάζει περισσότερο ως ΜΟΥΣΕΙΟ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΩΝ;
Από το γεγονός ότι η ΤΡΑΙΝΟΣΕ έχει παρανοήσει την έννοια του "κοινωνικού χαρακτήρα της" και μεταφέρει πλέον τους επιβάτες της ΔΩΡΕΑΝ και χωρίς έλεγχο αφού στην ουσία ο κλάδος του ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΑΜΑΞ/ΧΙΩΝ δεν υπάρχει ή λειτουργεί τύποις!
Από το γεγονός ότι οι καθυστερήσεις των αμαξ/χιών αποτελούν τον κανόνα και όχι την εξαίρεση στην τήρηση των δρομολογίων με αποτέλεσμα ο κόσμος να διαμαρτύρεται εύλογα και εμείς οι υπάλληλοι να κινδυνεύουμε καθημερινά από προπηλακισμούς;
Aπό το γεγονός ότι το προσωπικό, που είχε την ατυχία να παραμείνει σε αυτόν τον μίζερο όμιλο, δεν γνωρίζει ποιοι κανονισμοί εργασίας ισχύουν και βάσει ποιου οργανογράμματος λειτουργεί επιτέλους αυτό το μαγαζάκι ( έτσι όπως το καταντήσατε) που λέγεται ΟΣΕ;
Από το γεγονός ότι οφείλονται στο προσωπικό άδειες από το 2009 και εκατοντάδες αναπαύσεις παλαιοτέρων μηνών;
Από το γεγονός ότι οι συνάδελφοι που εργάζονται στα μηχανεργοστάσια περιμένουν την απόλυσή τους μέσα στο 2011;
Από το γεγονός ότι οι πιο πολλές ΙΣΟΠΕΔΕΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ στην ΔΠΜΘ έχουν φθάσει στο σημείο να μην φυλάσσονται μετά τις 22.00 μμ ή μετά τη 01.00 π.μ λόγω έλλειψης προσωπικού και οι όποιες ΑΣΙΔ παθαίνουν κάποια βλάβη παραμένουν έτσι για μεγάλο χρονικό διάστημα μέχρι την αποκατάσταση της λειτουργίας τους;
Από το γεγονός ότι το ΚΕΚ Θεσ/νίκης είναι πλέον ένα ΣΚΟΤΕΙΝΌΣ ΘΑΛΑΜΟΣ μιας και το σύστημα τηλεδιοίκησης είναι εδώ και πάρα πολύ καιρό ΕΚΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΊΑΣ;
Αυτά είναι έργα που έχουν γίνει με χρήματα του ελληνικού λαού ,κύριοι της διοίκησης του ΟΣΕ, και δεν έχετε το δικαίωμα να τα απαξιώνεται με τον χειρότερο τρόπο !! Συστήματα ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΊΩΝ ΣΚΟΥΡΙΑΖΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΝΟΙΆΖΕΤΑΙ!!!

ΕΧΕΤΕ ΑΦΑΝΊΣΕΙ ΤΟΝ ΟΣΕ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΚΑΡΟΛΟΥ!

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ, ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ, ΣΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ, ΣΕ ΚΤΙΡΙΑΚΈΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΣΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΩΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!!!
ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΔΕΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΤΡΑΙΝΟ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟ ΡΟΛΟ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!
ΕΙΣΤΕ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ΕΝΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ ΠΛΗΡΟΥΣ ΕΥΤΕΛΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΟΣΕ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΡΙΣΕΤΕ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΕΣ!
ΚΥΡΙΕ ΘΕΟΦΑΝΟΠΟΥΛΕ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΗΓΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ KAI ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ Η ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΣΗΜΕΡΑ 01/07/11 ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΑ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ Η ΠΛΗΡΩΜΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΙΣ 05/07/2001. ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΛΕΙΝΕΣΤΕ ΣΤΟΥΣ 4 ΤΟΙΧΟΥΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΣΑΣ!
ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΛΟΓΟΙ ,ΠΟΥ ΑΝΑΣΤΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ,ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΣΟΦΟΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΟΛΟΥ?
ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΚΥΡΙΕ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ ΑΝΑΠΑΥΣΕΙΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΚΛΑΔΟΥΣ ( βλέπε Κλειδούχους, Επισκέπτες) ΟΣΕ (ΑΛΛΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝΤΡΑΙΝΟΣΕ) ; O ΣΤΑΘΜΑΡΧΗΣ ΠΟΥ ΣΥΝΤΑΣΕΙ ΚΑΙ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΏΝΕΙ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΛΕΙΔΟΥΧΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΙΣ ΑΝΑΠΑΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ, ΕΦ΄ΟΣΟΝ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ,ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ; ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΕΠΙΛΕΓΕΤΕ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΤΕ?
ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΕΥΛΟΓΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΣΤΟΝ ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟ ΠΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΤΟ ΤΡΑΙΝΟ ΚΑΤΩ ΤΙΣ ΠΙΟ ΑΝΤΙΞΟΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΑΝΑΣΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΛΟΓΩ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ!!! Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ!!!
Χαγιάρης Νίκος
Σταθμάρχης