Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

ΟΣΕ,ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Μετετάγησαν 1.583 υπάλληλοι

Ολοκληρώθηκε εντός του προβλεπόμενου χρονοδιαγράμματος η διαδικασία μετατάξεων προσωπικού από τον ΟΣΕ και την ΤΡΑΙΝΟΣΕ προς φορείς του Δημοσίου. Συνολικά υποβλήθηκαν 8 χιλιάδες αιτήματα από φορείς για πλήρωση κενών θέσεων, ενώ ο αριθμός των μετατασσόμενων έφθασε τα 1.583 άτομα.
Συγκεκριμένα, οι μετατάξεις αυτές αφορούν 421 άτομα για Νοσοκομεία και Φορείς του Υπουργείου Υγείας, 396 άτομα για Φορείς και την Κεντρική Υπηρεσία του Υπουργείου Πολιτισμού, 191 άτομα για Αποκεντρωμένες Διοικήσεις, 171 άτομα για Ασφαλιστικά Ταμεία και Φορείς του Υπουργείου Εργασίας, 119 άτομα για Φορείς του Υπουργείου Παιδείας, 108 άτομα για τους Δήμους, 94 άτομα για τις Περιφέρειες, 73 άτομα για Δικαστήρια, Ελεγκτικό Συνέδριο και Ειρηνοδικεία του Υπουργείου Δικαιοσύνης, 5 άτομα για το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, 3 άτομα για την Γενική Γραμματεία Δημοσίων Έργων του Υπουργείου Υποδομών και 2 άτομα για το Υπουργείο Θαλασσίων Υποθέσεων.
Μεταφορές
Μετά το πλεονάζον προσωπικό του ΟΣΕ και της ΤΡΑΙΝΟΣΕ σειρά παίρνει τώρα η ΕΡΓΟΣΕ-ΓΑΙΑΟΣΕ, καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία μεταφοράς περίπου 333 ατόμων. Παράλληλα σχεδιάζεται η μεταφορά προσωπικού (1.444 ατόμων) των εταιρειών του ομίλου ΟΑΣΑ. Ήδη έχουν αποσταλεί 5.496 αιτήματα.
"ΗΜΕΡΗΣΊΑ"