Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

Αλλαγές στην ηγεσία της ΓΣΕΕ

Γενικός Γραμματέας και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΓΣΕΕ (ΔΑΚΕ) επικρατέστερος ο κ. Νίκος Κιουτσούκης Γ.Γ της ΠΟΣ
Αλλαγές στη διοίκηση της ΓΣΕΕ αναμένονται κατά τη συνεδρίαση της Ολομέλειας που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Δευτέρα, στο αμφιθέατρο της Συνομοσπονδίας (Πατησίων 69, 4ος όροφος).Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να υποβάλλει και επίσημα την παραίτησή του ο κ. Βαγγέλης Μπουζούλας Γενικός Γραμματέας και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΓΣΕΕ (ΔΑΚΕ).
Ο κ. Μπουζούλας είχε ανακοινώσει την πρόθεσή του να παραιτηθεί, μιλώντας στη συγκέντρωση των εργαζομένων στο Πεδίον του Άρεως στις 23 Φεβρουαρίου. Επικρατέστερος για να διαδεχθεί τον κ. Μπουζούλα στην Γενική Γραμματεία της ΓΣΕΕ, φέρεται ο κ. Νίκος Κιουτσούκης, γ.γ των εργαζομένων στον ΟΣΕ, ο οποίος στις 15 Ιουαναρίου είχε εκλεγεί πρόεδρος της ΔΑΚΕ στη θέση του αποχωρούντος ευρωβουλευτή κ. Πουπάκη. Ο κ. Κουτσούκης δεν είναι μέλος της Διοίκησης οπότε για να μπορέσει να διαδεχθεί τον κ. Μπουζούλα θα πρέπει να υπάρξει και άλλη παραίτηση και αλλαγή στη σύνθεση του Δ.Σ της ΓΣΕΕ.
Πηγή: ΑΠΕ