Τετάρτη 4 Αυγούστου 2010

Πιο κοντά το Ναύπλιο, το Αργος και η Τρίπολη στην Αθήνα, με τα νέα δρομολόγια του ΟΣΕ.

Από την περασμένη Κυριακή ξεκίνησαν τα νέα δρομολόγια προς Ναύπλιο, Αργος και Τρίπολη. Το νέο πλέγμα δρομολογίων δίνει την δυνατότητα στον επιβάτη να μεταφερθεί γρήγορα και με ασφάλεια στον προορισμό του. Πιο συγκεκριμένα, συνολικά το δρομολόγιο Αθήνα – Ναύπλιο (με μετεπιβίβαση από τον Προαστιακό Αθήνας) από τις 2 ώρες και 43 λεπτά μειώνεται στις 2 ώρες και 7 λεπτά, ενώ το Αθήνα – Τρίπολη (επίσης με μετεπιβίβαση από τον Προαστιακό Αθήνας) από τις 3 ώρες και 40 λεπτά μειώνεται στις 2 ώρες και 57 λεπτά.
Αντίστοιχες βελτιώσεις σημειώνονται και στα επιμέρους δρομολόγια του πλέγματος:
• Το Κόρινθος – Άργος από τα 65 λεπτά μειώνεται στα 45
• Το Άργος – Ναύπλιο από τα 17 λεπτά μειώνεται στα 10
• Το Άργος – Τρίπολη από τα 80 λεπτά μειώνεται στα 58 λεπτά
Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. συνεπής στις εξαγγελίες της για τη δημιουργία ενός πιο λειτουργικού σιδηροδρόμου, διαμόρφωσε ένα νέο, ευέλικτο και ανταγωνιστικό πλέγμα δρομολογίων για τη γραμμή Κόρινθος – Άργος / Ναύπλιο – Τρίπολη τροποποιώντας επιπρόσθετα και τις ώρες αναχώρησης και άφιξης από και προς Κόρινθο, ώστε το επιβατικό κοινό να μπορεί να εκμεταλλεύεται τις πρωινές και βραδινές ανταποκρίσεις του Προαστιακού Σιδηροδρόμου.
Για περισσότερες πληροφορίες το επιβατικό κοινό μπορεί να εισέρχεται στην επίσημη ιστοσελίδα της ΤΡΑΙΝΟΣΕ (www.trainose.gr) ή να απευθύνεται στο τηλεφωνικό  κέντρο εξυπηρέτησης πελατών στον αριθμό 1110.
Συνοπτικός πίνακας των νέων δρομολογίων