Σάββατο 31 Ιουλίου 2010

Το πλήρες κείμενο των δηλώσεων του υπουργού κ. Δημήτρη Ρέππα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA.

Παραθέτουμε το πλήρες απομαγνητοφωνημένο κείμενο των δηλώσεων του υπουργού Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων κ. Δημήτρη Ρέππα στο δελτίο ειδήσεων του MEGA.
Δημοσιογράφος Με τον ΟΣΕ τι γίνεται
Δ. Ρέππας Είμαστε σε συζητήσεις με τους εκπροσώπους της τρόικας.
Δημοσιογράφος Ποιο είναι το σχέδιο που θα ακολουθήσετε
Δ. Ρέππας Όταν ετοιμαστεί το νομοσχέδιο στην τελική μορφή του μετά την ολοκλήρωση των συζητήσεων που έχουμε με τους εκπροσώπους του μηχανισμού στήριξης στους οποίους έχουμε παρουσίαση το σχέδιο μας και με την μορφή νομοσχεδίου σας αποκαλύπτω, θα είμαστε έτοιμοι να δημοσιοποιήσουμε τις θέσεις μας και να ακολουθηθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες.
Δημοσιογράφος. Θα γίνουν απολύσεις προσωπικού η θα γίνουν μετατάξεις
Δ. Ρέππας. Είναι μια θέση την οποία έχω πάρει συγκεκριμένη απόσταση από οποιαδήποτε πρωτοβουλία η επιλογή η υπόδειξη να έχουμε απολύσεις. Έχω πάρει απόσταση.
Δημοσιογράφος. Διαφωνείται να γίνουν απολύσεις
Δ. Ρέππας Θα γίνει και εδώ διαπραγμάτευση.
Δημοσιογράφος. Δραματικές ήταν η διαπραγματεύσεις του κ. Τσιόκα στις Βρυξέλες και η επιταγή ήταν μια, απολύσεις και κλείσιμο του ΟΣΕ.
Δ. Ρέππας Εμείς από την δική μας πλευρά θα κάνουμε το καλύτερο να υπερασπιστούμε την συνέπεια και την φήμη της χώρας, τον ΟΣΕ που έχει επενδύσει και τρίτον το συμφέρον του Ελληνικού λαού και τον εργαζομένων στον ΟΣΕ